ΝΕΑ

09/02/2023
Απόλυτα επιτυχής η αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού από τον Δήμο Περιστερίου
Για μια ακόμη φορά, απόλυτα επιτυχής ήταν η αντιμετώπιση της χιονόπτωσης και του παγετού από τον Δήμο Περιστερίου, αφού όλοι οι δρόμοι παρέμειναν ανοιχτοί και δεν καταγράφηκε κανένα σοβαρό περιστατικό.

Από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, μέρα – νύχτα, χωρίς ανάπαυση, οι εργαζόμενοι του Δήμου Περιστερίου με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (εκχιονιστικά, αλατιέρες κ.α.) αντιμετώπισαν τις χιονοπτώσεις, κυρίως στο «βόρειο» Περιστέρι.

O Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του σ’ όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου και την Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, που κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες βοήθησαν τους πολίτες να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκάλεσε η χιονόπτωση και ο παγετός.

Ο Δήμος Περιστερίου είχε προχωρήσει έγκαιρα στη διανομή αλατιού συσκευασμένου σε σακούλες στις απαιτούμενες ποσότητες για ενδεχόμενη χρήση για τις κατοικίες και τα πεζοδρόμια, σε πολίτες που κατοικούν στις περιοχές της πόλης (Χρυσούπολη και Κηπούπολη).

Κανονικά λειτούργησαν και οι θερμαινόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και σίτιση αστέγων και αλλά και άλλων ευπαθών ομάδων, προκειμένου να προστατευθούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες.