ΝΕΑ

23/01/2023
Υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου και πάλι στις Δημοτικές Εκλογές
Ανδρέας Παχατουρίδης: «Δηλώνω την παρουσία μου, στην εκλογική ζυγαριά του ερχόμενου Οκτώβρη»

Συγκλονιστική και συγκινητική η ομιλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για το σήμερα και το αύριο της πόλης, στο κατάμεστο Εκθεσιακό Κέντρο, που κατέκλυσαν στις 22 Ιανουαρίου 2023, περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες (4.000) πολίτες, αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τους στενούς δεσμούς αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπό του. 
«Ονειροπόλος και οραματιστής, πολύ φιλόδοξος για την πόλη της ζωής μου, δηλώνω σήμερα την παρουσία μου, στην εκλογική ζυγαριά του ερχόμενου Οκτώβρη», τόνισε ο κ. Παχατουρίδης, καταχειροκροτούμενος.
Κατά την ομιλία του, ο Δήμαρχος Περιστερίου έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της τελευταίας εικοσαετίας και αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα υποδομής και ανάπτυξης εντός του 2023. 
Όπως την ανέγερση του Μεγάρου Πολιτισμού στην Ξυλοτεχνία, το μεγάλο Αντιπλημμυρικό Έργο στην Τσαλαβούτα, τους νέους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τις αναπλάσεις Οδικών Αρτηριών, Πάρκων, Πλατειών, Παιδικών Χαρών και Δενδροφυτεύσεις σ’ όλη την πόλη, την ανάπτυξη της Ανακύκλωσης στα νοικοκυριά, τις πρωτοποριακές Κοινωνικές Δράσεις και Δομές Υγείας.
Σημειώνοντας ότι: «Το 2023, θα πάμε και πάλι όλοι μαζί. Και όπως άλλωστε όλοι γνωρίζετε, ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΟ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ! Το έργο για την πόλη και την κοινωνία, δε σταματά ποτέ!»
Ιδιαίτερα συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο τέλος της ομιλίας του κ. Παχατουρίδη με τις Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες, που έσπευσαν να τον συγχαρούν για το σημαντικό του έργο που επιτελέστηκε στην πόλη τους.
Κοντά στον Δήμαρχο εκφράζοντας την αγάπη και τη στήριξή τους, βρέθηκαν ακόμη ο καταξιωμένος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κοινοβουλίου, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων της πόλης!