ΝΕΑ

12/10/2022
Δράσεις Ανακύκλωσης Συσκευών, 14, 15 & 16 Οκτωβρίου στο Άλσος Περιστερίου
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης Ηλεκτρικών & Ηλεκτρονικών Συσκευών στις 14 Οκτωβρίου, η Ανακύκλωση Συσκευών σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, διοργανώνουν ξεχωριστές δράσεις ανακύκλωσης συσκευών, την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, στο Άλσος Περιστερίου – στάση Μετρό «Ανθούπολη».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου προσκαλεί όλους τους πολίτες στο Άλσος Περιστερίου να ανακυκλώσουν, να επισκευάσουν και να μάθουν για την ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών!

Με το μήνυμα «Ανακυκλώνουμε ακόμη και την πιο μικρή συσκευή!», ο Δήμος Περιστερίου και η εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών σας προτρέπουν να εντοπίσετε όλες εκείνες τις μικρές ξεχασμένες συσκευές που υπάρχουν στο σπίτι, όπως κινητά, μιξεράκια, ηλεκτρικές σκούπες, ηλεκτρικά σίδερα, φορτιστές, ακουστικά, καθώς και τα καλώδια που έχετε στα συρτάρια του σπιτιού σας, και να τα φέρετε στο Άλσος Περιστερίου για ανακύκλωση!

Εκεί θα σας περιμένουν για να ανακυκλώσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και να μάθετε παίζοντας για τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη που ανακυκλώνονται.

Παράλληλα, θα υπάρχει και η δυνατότητα να επισκευάσετε τις μικρές σας συσκευές στο ειδικό σημείο που θα βρείτε στον χώρο.