ΝΕΑ

29/09/2022
O καφέ κάδος (βιοαποβλήτων) απλώνεται στον Δήμο Περιστερίου
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου, στο πλαίσιο της ανταπόδοσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, που με τη συμμετοχή τους στη Χωριστή Συλλογή Βιοαποβλήτων βοηθούν την πόλη να είναι πρωτοπόρα σε θέματα περιβάλλοντος, θα μοιράσει εδαφοβελτιωτικό (compost) και μικρά φυτά από το δημοτικό φυτώριο.

Μια ακόμα δράση επιβράβευσης του Δήμου Περιστερίου, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τα αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους, όσοι ενισχύουν το ρεύμα του καφέ κάδου στην πόλη μας και να γίνουν μέλη της σημαντικής προσπάθειας ακόμα περισσότεροι, λαμβάνοντας την επιστολή με το ειδικό μαγνητάκι, το φυλλάδιο με τις οδηγίες συλλογής και ένα δείγμα βιοδιασπώμενης σακούλας.

Ραντεβού το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, αρχικά, στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Δερβενακίων στις 9:00 π.μ. και μια ώρα αργότερα, στις 10:00 π.μ., η ανταπόδοση θα συνεχιστεί στην παιδική χαρά που βρίσκεται επί της Σοφοκλή Βενιζέλου!

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, τονίζει ότι: «Το πρόγραμμα ανάπτυξης του καφέ κάδου απλώνεται σταδιακά στην πόλη μας και τα παραπάνω σημεία συνάντησης είναι στις γειτονιές που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα μέσα στο καλοκαίρι. Και συνεχίζουμε με γνώμονα μια καλύτερη ποιότητα ζωής»!