ΝΕΑ

13/09/2022
Δράση υγείας για τη Φυσικοθεραπεία στην Οστεοαρθρίτιδα
Σάββατο 17/9, ώρες 11:00-14:00, πλατεία Δημαρχείο – στάση Μετρό «Περιστέρι»

Το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής & Κυκλάδων του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου θα πραγματοποιήσει δράση για τη Φυσικοθεραπεία στην Οστεοαρθρίτιδα, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, ώρες 11:00 – 14:00, στην πλατεία Δημαρχείου – Στάση Μετρό «Περιστέρι». Είσοδος Ελεύθερη!

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας - Καρδιολόγος Γεώργιος Μπεκιάρης, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη δράση υγείας και να μιλήστε με ένα Φυσικοθεραπευτή για τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος θεραπευτικής άσκησης προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Κάθε χρόνο στις 8 Σεπτεμβρίου, οι ανά τον κόσμο Φυσικοθεραπευτές γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας (World Physical Therapy Day), για να ενημερώσουν το κοινό σχετικά με την καθοριστική συνεισφορά του επαγγέλματός τους στην υγεία των ανθρώπων. Είναι μια ευκαιρία να αναγνωριστεί το έργο που οι φυσιοθεραπευτές κάνουν για τους ασθενείς τους και την κοινότητα. Στην Ελλάδα έχει οριστεί 30η Σεπτεμβρίου Ημέρα Μυοσκελετικής Υγείας με ευθύνη του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών να διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης. Έτσι όλος ο μήνας Σεπτέμβριος είναι αφιερωμένος στην Φυσικοθεραπεία! Φέτος και οι δύο Ημέρες επικεντρώνονται στην Οστεοαρθρίτιδα.