ΝΕΑ

09/09/2022
Δύο ομάδες του ΑΓΟ Περιστερίου «MYPTAΛH» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη τις αθλήτριες του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου (ΑΓΟ) Περιστερίου «MYPTAΛH», που κατέκτησε για 4η συνεχόμενη χρονιά, δύο προκρίσεις για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2023 στην Ιταλία.

H Εθνική Ομάδα Cheerleading Γυναικών και Εθνική Ομάδα Cheerleading Νεανίδων επισκέφθηκαν το Δημαρχιακό Μέγαρο Περιστερίου στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 και έφεραν τα καλά νέα στον κ. Παχατουρίδη ότι το Περιστέρι περήφανο, θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς αγώνες με 2 ομάδες.

Η Εθνική Προπονήτρια του ΑΓΟΠ ΜΥΡΤΑΛΗ, Μπέττυ Σακελλάρη ενημέρωσε τον Δήμαρχο Περιστερίου, καθώς και τους Αντιδημάρχους Αναστάσιο Θεοδωράκο και Παναγιώτη Λύκο ότι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading, η Εθνική Νεανίδων κατέκτησε την 5η θέση 2022 και η Ομάδα Γυναικών την 8η θέση, που έγινε 1-3 Ιουλίου 2022 στο ΟΑΚΑ.

Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στους γονείς και την προπονήτριά τους κα Σακελλάρη, για τις μεγάλες επιτυχίες, που έκαναν υπερήφανους τους Περιστεριώτες, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Περιστερίου θα είναι συμπαραστάτης στις αγωνιστικές προσπάθειές τους.

«Ελπίζω τον Ιούλιο του 2023 να φέρουμε τα μετάλλια από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην πόλη της καρδιάς μας» είπε η Εθνική Προπονήτρια και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου για τη στήριξη του ΑΓΟ Περιστερίου «ΜΥΡΤΑΛΗ» στο δύσκολο μονοπάτι του Πρωταθλητισμού.