ΝΕΑ

09/05/2022
Κοσμοσυρροή στις εκδηλώσεις & δράσεις για τη Γιορτή της Μητέρας στο Άλσος Περιστερίου
Χιλιάδες παιδιά με τους γονείς τους συμμετείχαν στις ολοήμερες εκδηλώσεις και δράσεις του Δήμου Περιστερίου για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, που διοργανώθηκαν στις 8 Μαΐου 2022 με μεγάλη επιτυχία στο Άλσος της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης σε δηλώσεις του, τόνισε: «Με αυτές τις ξεχωριστές εκδηλώσεις και δράσεις, δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να εκφράσουν την αγάπη τους, τον σεβασμό τους, την ευγνωμοσύνη τους και τον θαυμασμό τους στις μανούλες τους».

Τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών δράσεων είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν κοσμήματα από μακαρόνια για τη Μαμά τους, να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες, έκαναν face painting με σχήματα αγάπης, κατασκεύασαν κάρτες, έστειλαν δυνατά μηνύματα για την αγάπη της Μαμάς τους, καθώς και να πάρουν μέρος σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ο Δήμος Περιστερίου φρόντισε να μοιράσει δωρεάν λουλούδια στα παιδιά για να τα χαρίσουν στις μητέρες τους, δίνοντας σ’ όλους λίγες ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς από τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν όλες τις οικογένειες.