ΝΕΑ

04/03/2022
Ευχαριστίες του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη προς τους εθελοντές αιμοδότες
Μεγάλη ήταν η προσέλευση στο κάλεσμα του Δήμου Περιστερίου των εθελοντών στην 48η αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 2 και 3 Μαρτίου 2022, με την υποστήριξη των κινητών μονάδων αιμοληψίας των Νοσοκομείων «Θριάσιο» και «Λαϊκό».
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στους νέους της πόλης μας (φοιτητές, αθλητές), καθώς και τους δημότες και εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου, εθελοντές αιμοδότες.
Ο κ. Παχατουρίδης, δεν παρέλειψε να συγχαρεί για την οργανωμένη προσπάθεια του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) του Δήμου Περιστερίου, τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Πλέστη, την Αντιπρόεδρο Ελίνα Ιατροπούλου και το προσωπικό του οργανισμού και τους εθελοντές.
Ήταν μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθούν, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό τους, την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τους συμπολίτες.
Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.