ΝΕΑ

30/12/2021
Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη
Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη
28 Δεκεμβρίου 2021

Η νέα χρονιά 2022 βρίσκεται προ των πυλών της εισόδου της, μέσα στη ζωή μας.
Πέρασαν είκοσι χρόνια. Είκοσι χρόνια κοινής ζωής και κοινής μεγάλης αγάπης. Είκοσι χρόνια κοινής εμπροσθοπορείας, πόλης και κοινωνίας συμπολιτών και συνανθρώπων μας.
Αλλά και νέων συνθηκών, στην εκσυγχρονισμένη μορφή, τις αναβαθμισμένες δομές, την ολική παρέμβαση, μεταρρύθμιση και ομορφιά, απ’ άκρου εις άκρον, από γωνιά σε γωνιά, της ριζικά πλέον, ανακαινισμένης πόλης του Περιστερίου.
Σήμερα στην εκπνοή του 2021, οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της πρωτόγνωρης και επικίνδυνης υγειονομικής επικαιρότητας, που βιώνει ολόκληρος ο κόσμος, που βιώνουμε και ‘μεις στην πατρίδα μας και στην πόλη μας αναπόφευκτα, ρίχνουν όλα τους τα φώτα, προ παντός πάνω στην υγεία και την ανθρώπινη ζωή.

Πάνω στην προστασία τους, την θωράκιση και την περιφρούρησή τους.
Κατά συνέπεια, ευχόμαστε λοιπόν για την καινούργια τη χρονιά, να λάμψει κυρίως παντού ο προβολέας της ανθρώπινης υγείας.
Το χαμόγελο της ελπίδας και της αισιοδοξίας να φωτίσει τα πρόσωπά σας, συμπολίτισσες και συμπολίτες μας.
Και να γλυκάνει τη γεύση της δικής σας της ζωής, όπως και της ζωής των οικογενειών σας.
Μέσα στην καινούργια χρονιά, να μπορέσουμε όλοι να αναπνεύσουμε οξυγόνο ασφάλειας, ελευθερίας, ομαλής κοινωνικής προσέγγισης, κανονικότητας και χαράς.
Και με την αίσθηση της αλληλεγγύης, ενεργοποιημένη περισσότερο από ποτέ, να κρατήσουμε ορθάνοιχτη την αγκαλιά της ζεστασιάς προς τον αδύναμο, προς τον ευπαθή, προς τον μονάχο, τον συνάνθρωπό μας.
Που προσμένει από ‘μας και που χρειάζεται τη στήριξή μας, για να μπορέσει και ‘κείνος να χαμογελάσει και να δυναμώσει, μέσα από την τροφοδοσία και την προσφορά, της ευαισθησίας μας και της ανθρωπιάς μας.
Καλή και χαρμόσυνη Πρωτοχρονιά 2022!
Και από τη νέα τη χρονιά, κάθε της μέρα, να είναι μέρα υγείας, αγάπης, περίσσιας γιορτινής διάθεσης, δύναμης, ισορροπίας και προόδου.
Για κάθε μεγάλο και κάθε μικρό συνάνθρωπο και συμπολίτη μας. Για κάθε Περιστεριώτικη οικογένεια. Για ένα ασφαλές, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μονοπάτι, που θα περπατήσουμε πόλη και κοινωνία μαζί.
Χρόνια πολλά! Χρόνια όμορφα και ασφαλή!
Με τον πυρήνα της δικής μου αγάπης για όλους εσάς, Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες.