ΝΕΑ

04/12/2021
Πρωτοποριακή δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» του Δήμου Περιστερίου
Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, ο Δήμος Περιστερίου παρέδωσε τρία (3) παιδικά αμαξίδια, ειδικού τύπου, στο 1ο  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο που στεγάζεται στο ίδρυμα ΕΛΕΠΑΠ, για να καλυφθούν ανάγκες των μαθητών. 
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με τον υπεύθυνο της περιβαλλοντικής & κοινωνικής δράσης «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» Μπάμπη Δούναβη, βρέθηκαν στο ειδικό σχολείο και παρέδωσαν τα αναπηρικά αμαξίδια στον Διευθυντή Χρήστο Γιαννόπουλο, ενώ άκουσαν τα κάλαντα από τα παιδιά. 
Ο κ. Παχατουρίδης, στην ομιλία του, τόνισε ότι: «Αυτά τα κάλαντα αντηχούν με ιδιαίτερη ευαισθησία στα αυτιά μας και βγάζουν προς τα έξω παντού, το βαθύτερο νόημα της ανθρωπιάς και της αγάπης που χρωστάμε όλοι εμείς ένα περισσότερο, τούτες τις γιορτινές ημέρες, σ’ αυτά τα ξεχωριστά παιδιά μας».
Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τη συγκέντρωση καπακιών, όπου τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62, έναντι του Άλσους Περιστερίου), όπου και γίνεται η διαλογή τους.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2105701639, 6932579880.