ΝΕΑ

05/10/2021
«ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ» πρόγραμμα για τους φοιτητές από το Δήμο Περιστερίου!
Ο Δήμος Περιστερίου αποστέλλει κάθε μήνα εκατοντάδες πακέτα στους Περιστεριώτες φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από την πόλη τους και προέρχονται από άπορες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες.  
Το πρωτοποριακό κοινωνικό πρόγραμμα "ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ" του Δήμου Περιστερίου περιλαμβάνει ένα μεγάλο πακέτο με όλα τα τρόφιμα (λάδι, μακαρόνια, χυμοί φρούτων, αλλαντικά, κονσέρβες, δημητριακά, όσπρια, γάλα, καφέ κ.ά.) και είδη υγιεινής. 
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, ώστε κανένας φοιτητής της πόλης να μην στερηθεί τα είδη πρώτης ανάγκης, υποστηρίζοντας το δικαίωμα όλων στη μόρφωση. 
"Καλύπτουμε τις ανάγκες των φοιτητών μας, που σπουδάζουν μακριά από την πόλη, γιατί, εξάλλου αυτοί είναι το καλύτερο Περιστέρι”, τονίζει ο κ. Παχατουρίδης. 
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος καλεί και φέτος τους φοιτητές της πόλης που προσπάθησαν και πέτυχαν τον στόχο τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2105701573 (Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 8:30 – 14:30). 
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα "ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ" του Δήμου Περιστερίου έχει μεγάλη απήχηση σε πανελλαδικό επίπεδο και ήδη υλοποιείται από δεκάδες Δήμους.