ΝΕΑ

29/09/2021
Δράση ανακύκλωσης την 1η Οκτωβρίου στο Δήμο Περιστερίου!
ΘΑ ΚΛΗΡΩΘΟΥΝ 2 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και με την υποστήριξη του ΣΚΑΙ, συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».
Με σύνθημα: «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!», διοργανώνεται δράση ανακύκλωσης, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, από τις 09:30 - 13:30, στην πλατεία Δημαρχείου – Σταθμός Μετρό “Περιστέρι”.
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου ενημερώνει ότι στο σημείο συνάντησης, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».
Παράλληλα, θα ενημερωθούν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες. 
Στο  χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό και αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, να μπουν στην κλήρωση για δύο ηλεκτρικά ποδήλατα.
Ο Δήμος Περιστερίου και η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης συνεχίζουν  την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών, για να κινητοποιηθούμε, να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους στις καθημερινές μας συνήθειες.