ΝΕΑ

02/07/2021
Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τον αξέχαστο Κώστα Βουτσά
Ο Δήμος Περιστερίου σε ξεχωριστή βραδιά τίμησε τον κορυφαίο εκπρόσωπο της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου Κώστα Βουτσά, στις 30 Ιουνίου 2021 στο θέατρο “Ελιά και Δάφνη” του Άλσους της πόλης.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μιλώντας για τον αξέχαστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: “Είναι σαν να μιλάμε για έναν άνθρωπο του δικού μας σπιτιού και της δικής μας οικογένειας. Αφού όλοι μας τον θεωρούμε τόσο πολύ δικό μας άνθρωπο. Θα παραμείνει για πάντα μέσα στο χαμόγελό μας, τα μάτια μας και τη θύμηση του καθενός μας”.

Στην σύζυγο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, την Αλίκη Κατσαρού τις επιδόθηκε μια τιμητική πλακέτα από την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα –  Μάρκου, καθώς και από την κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ) τον Πρόεδρο Αναστάσιο Καλλιάφα και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέφανο Παπαδόπουλο.

Τόσο η σύζυγό του, όσο και η κόρη του Σάντρα Βουτσά ευχαρίστησαν θερμά το Δήμο Περιστερίου και το Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη για  την τιμητική βραδιά, σημειώνοντας ότι θεωρούσε δική του πόλη.

Για τον χαρισματικό ηθοποιό, τον «αιώνιο έφηβο», τον κύριο «φσστ μπόινγκ», τον γυναικοκατακτητή του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, μίλησαν με θερμά λόγια, ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας, η Ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδη, ο Σκηνοθέτης Βασίλης Βαφέας, ο Ραδιοφωνικός Παραγωγός – Συγγραφέας Νίκος Μουρατίδης.

Την ξεχωριστή βραδιά, τίμησαν με την παρουσία τους, οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Κάβουρα, Μαρίλια Μητρούση, Μαρίνα Ρώμα, Κατερίνα Μάλλιου, Γιώργος Μυλωνάς, Μπέσυ Γιαννέλη, Βαγγέλης Σαμιώτης, οι παραγωγοί Σίσυ Βαφέα και Τάκης Σασλίδης, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη κ.α.