ΝΕΑ

22/06/2021
Υγεία και Πρόληψη για το Περιστέρι
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διευρύνει τη συνεργασία του με το δήμο Περιστερίου, παρέχοντας ολοκληρωμένες διαγνωστικές υπηρεσίες σε δημότες και δημοτικούς υπαλλήλους, με στόχο την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών υγείας και την ανάδειξη της σημασίας των προληπτικών εξετάσεων. 
Μέχρι τις 31 Ιουλίου,  προσφέρονται: 

Δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις, για συγκεκριμένα προληπτικά check up, με παραπεμπτικό του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 
Έκπτωση 25% στις διαγνωστικές εξετάσεις, που πραγματοποιούνται ιδιωτικά. 
Μια δωρεάν συνεδρία ανάλυσης σύστασης σώματος στο Bioiatriki+ Διατροφολογικό & Εργομετρικό Κέντρο του Ομίλου. Η ανάλυση σύστασης σώματος γίνεται στο ειδικό μηχάνημα  ΤΑΝΙΤΑ, παρουσία διατροφολόγου. Τα αποτελέσματα της ανάλυσης παρέχουν σημαντικές πληροφορίες, όπως τα ποσοστά λίπους και μυϊκής μάζας, τα συνολικά υγρά του σώματος, ο βασικός μεταβολικός ρυθμός και η μεταβολική ηλικία και βοηθούν στην υιοθέτηση νέων διατροφικών συνηθειών.
Προνομιακές τιμές για: τρισδιάστατη Ανάλυση Σύστασης Σώματος (FIT 3D), μέτρηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού, εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής. 
Δωρεάν στοματικός έλεγχος
50% έκπτωση σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες.  

Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στη Βιοιατρική Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 75-77 και Εθν. Μακαρίου 6 & Ικαρίας) και οι οδοντιατρικές υπηρεσίες προσφέρονται στο ΒiomedSmile Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 6 και Ικαρίας, 1ος όροφος). Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ, για επιβεβαίωσης της διαμονής στο Περιστέρι. 
Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων. 
Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα του, σε LinkedIn, Facebook και Instagram. 
#bioiatriki #bioiatriki40years #bioiatriki_gr