ΝΕΑ

28/05/2021
Δια ζώσης επαναλειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων του Δήμου Περιστερίου
Ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει τη δια ζώσης επαναλειτουργία από τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 των Δημιουργικών Εργαστηρίων Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού.
Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, με δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ ή βεβαίωση εμβολιασμού, παράλληλα με τα ισχύοντα προληπτικά μέτρα, στο πλαίσιο της δέσμης μέτρων που συγκροτούν το δίχτυ προστασίας και ασφάλειας έναντι του κορονοϊού (covid-19).
Πληροφορίες από τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), καθημερινά τις ώρες 8:30 - 14:00, στα τηλέφωνα 2105779914 και 2105779049.
Την προηγούμενη περίοδο, τα δημοτικά εργαστήρια λειτουργούσαν με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning), που παρείχε από την αρχή των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, δωρεάν η ΔΕΠΑΔΠ, μέσω ειδικής πλατφόρμας.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου Περιστερίου της εξ αποστάσεως λειτουργίας των Δημιουργικών Εργαστηρίων αποτέλεσε  «πιλότο» για πολλούς Δήμους της χώρας μας.