ΝΕΑ

24/04/2021
Επέκταση της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων σε 5η περιοχή του Δήμου Περιστερίου
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου σας γνωστοποιεί ότι έχει ξεκινήσει η ενημέρωση στην 5η περιοχή που περιλαμβάνει γειτονιές του κέντρου, του Μπουρναζίου και του Αγίου Αντωνίου (Π. Τσαλδάρη – Μαδύτου – Παρασκευοπούλου - Λ. Κωνσταντινουπόλεως - Λ. Κηφισού – Εθν. Μακαρίου), όπου θα τοποθετηθούν οι καφέ κάδοι!

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου επισημαίνει ότι ύστερα από την εντυπωσιακή ανταπόκριση των δημοτών στην 4η περιοχή (Λ. Θηβών - Λ. Κωνσταντινουπόλεως - Λ. Κηφισού - σύνορα με Ίλιον και Αγίους Αναργύρους), το αρμόδιο τμήμα βρίσκεται, πλέον, στις συγκεκριμένες γειτονιές και μοιράζει πόρτα - πόρτα τους φακέλους με την επιστολή μας, το σχετικό φυλλάδιο, ένα μαγνητάκι και δείγμα βιοαποικοδομήσιμης σακούλας.

Παράλληλα, η Υπηρεσία Καθαριότητας θα τοποθετεί σταδιακά τους εξωτερικούς κάδους για να εναποθέτουν οι κάτοικοι τα βιοαπόβλητά τους και να εξυπηρετηθούν όσοι ξεκίνησαν, νωρίτερα, το πρόγραμμα.
Το ρεύμα της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων επεκτείνεται διαρκώς και η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη! Ο εξοπλισμός (οικιακό καδάκι 10L+60 σακούλες) παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και κατόπιν ραντεβού που θα κλείσετε στα τηλέφωνα 2105701639 - 2105701641 (Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-15:00).

Όλοι μας μπορούμε να ενημερώσουμε όσους περισσότερους γίνεται και διαμένουν εντός του Περιστερίου, ώστε να στηρίξουν με τη σειρά τους αυτή την σπουδαία προσπάθεια και να διαδοθεί πιο γρήγορα, αποφέροντας σημαντικό όφελος πρωτίστως στο περιβάλλον, αλλά και στην ποιότητα ζωής όλων.