ΝΕΑ

09/03/2021
Επέκταση της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων σε 4η περιοχή του Δήμου Περιστερίου
Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου σας γνωστοποιεί ότι συνεχίζεται η καθημερινή ενημέρωση στην 4η περιοχή (Θηβών -Κωνσταντινουπόλεως – Κηφισός, όρια με Ίλιον), όπου θα τοποθετηθούν οι καφέ κάδοι!
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, επισημαίνει ότι εδώ και μερικές εβδομάδες, το αρμόδιο τμήμα βρίσκεται στις συγκεκριμένες γειτονιές και μοιράζει τους φακέλους με την επιστολή του Δήμου Περιστερίου, το σχετικό φυλλάδιο, ένα μαγνητάκι και δείγμα βιοαποδομήσιμης σακούλας. 
Παράλληλα, η Υπηρεσία Καθαριότητας τοποθετεί σταδιακά τους εξωτερικούς κάδους για να εναποθέτετε τα οργανικά που θα συγκεντρώνονται.
Το ρεύμα της Χωριστής Συλλογής Βιοαποβλήτων επεκτείνεται διαρκώς στην πόλη και η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη! Ο εξοπλισμός (οικιακό καδάκι 7L + δύο πακέτα σακούλες) παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και κατόπιν ραντεβού που θα κλείσετε στα τηλέφωνα 2105701639 - 2105701641.
Όλοι συμμετέχουμε ενεργά στην ενημερωτική εκστρατεία του Δήμου Περιστερίου, ώστε να στηρίξουν το πρωτοπόρο πρόγραμμα και να διαδοθεί πιο γρήγορα, αποφέροντας σημαντικό όφελος πρωτίστως στο περιβάλλον, αλλά και στην ποιότητα ζωής όλων.