ΝΕΑ

02/02/2021
Προσφορά της ΑΜΚΕ «Κλειδαρότρυπα» για το κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» Δήμου Περιστερίου
Είδη πρώτης ανάγκης για τις μανούλες και τα νεογέννητα μωρά τους, πρόσφερε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κλειδαρότρυπα» για την κάλυψη των αναγκών του κοινωνικού προγράμματος «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» του Δήμου Περιστερίου.  
Την σημαντική βοήθεια παρέδωσε η Εθελόντρια και Υπεύθυνη του Ψυχοθεραπευτικού Τομέα της ΑΜΚΕ «Κλειδαρότρυπα» Ευγενία Παπαδοπούλου στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο, στις 26 Ιανουαρίου 2021, στις εγκαταστάσεις του κοινωνικού προγράμματος στη Νέα Ζωή, παρουσία των στελεχών της δημοτικής κοινωνικής υπηρεσίας. 
Η προσφορά της ΑΜΚΕ «Κλειδαρότρυπα με θέα τον εθελοντισμό», περιελάμβανε σχεδόν όλη την προίκα του μωρού, γάλατα, πάνες, κουβερτούλες, μπανάκια, ρουχαλάκια, μπιμπερό, πιπίλες, αποστειρωτές, κρέμες κ.α.  
«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και εκ μέρους του Δημάρχου μας Ανδρέα Παχατουρίδη, την συμπολίτισσά μας κα Ευγενία Παπαδοπούλου και την ΑΚΜΕ «Κλειδαρότρυπα» γι’ αυτή τη σημαντική προσφορά», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκος και συνέχισε: «Στην τρέχουσα συγκυρία, όπου οι καθημερινές ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, τέτοιες κινήσεις στήριξης είναι άξιες ευχαριστιών καθώς κρίνονται άκρως απαραίτητες για τη λειτουργία των κοινωνικών μας δομών». 
Το κοινωνικό πρόγραμμα «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» του Δήμου Περιστερίου, αποτελεί μια καινοτόμα, στοχευμένη κοινωνική δράση, που παρέχει στις μανούλες, μονογονεϊκών και χαμηλών εισοδημάτων οικογενειών, όλα όσα χρειάζονται για να φροντίσουν τα νεογέννητα παιδιά τους.