ΝΕΑ

16/06/2020
Μεγάλη συμμετοχή εθελοντών στον καθαρισμό του Ποικίλου Όρους
Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, 14 Ιουνίου 2020 στο Ποικίλο Όρος, η περιβαλλοντική δράση του Δήμου Περιστερίου καθαρισμού από τα σκουπίδια, το οποίο είχε επιβαρυνθεί τους τελευταίους μήνες, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της επισκεψιμότητας. 
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες που έδειξαν την ευαισθησία τους για το περιβάλλον, καθώς και ανέδειξαν στην πράξη το κεντρικό σύνθημα της εκστρατείας «Δική μου ευθύνη το Περιβάλλον». 
Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων και τα μηχανήματα καθαριότητας του Δήμου Περιστερίου βοήθησαν στον καθαρισμό του βουνού. 
Ήταν μια ακόμη προσπάθεια, στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Περιστερίου με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, την αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Ο Υπεύθυνος της δράσης, Αναπληρωτής Δημάρχου – Αντιδήμαρχος Πόλης Βασίλης Μπέτσης, ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους, όλους τους εθελοντές, τις εθελοντικές ομάδες, τους Δημοτικούς – Κοινοτικούς Συμβούλους, τους εργαζόμενους της διεύθυνσης περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου, καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Περιστερίου, το Τοπικό Τμήμα Περιστερίου - Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Περιστερίου, την Εθελοντική Ομάδα Πολιτών Περιστερίου κ.α.