ΝΕΑ

29/04/2020
Κόκκινοι κάδοι ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων στο Δήμο Περιστερίου
Τριάντα τρεις (33) καλαίσθητοι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων έχουν τοποθετηθεί τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορα σημεία του Δήμου Περιστερίου και στόχο έχουν την διαλογή καθαρών ανακυκλώσιμων υλικών και αξιοποίηση τους.
Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου, τονίζει ότι: «Η αποκεντρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων είναι το νέο μοντέλο το οποίο σε τοπικό επίπεδο εστιάζει στην προδιαλογή των υλικών κυρίως ανακυκλώσιμων και βιοδιασπώμενων. Η εναλλακτική διαχείριση μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης στην πόλη έχει ξεκινήσει και η επιτυχία του προγράμματος απαιτεί την συμμετοχή όλων».
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν αφήνουμε ΕΞΩ από τους κάδους κανένα είδος ένδυσης, υπόδησης.
Τα σημεία που μπορείτε να βρείτε τους κόκκινους κάδους είναι τα εξής: Αγίου Βασιλείου 62 (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής), Αγίου Πολύκαρπου και Πελασγίας, Παπαδιαμάντη και Πελασγίας, Βοστίτσης και Θηβών, Ραβίνε και Ορφέως, Μωρογιάννη και Σολωμού, Δημοσθένους και Μεγ. Αλεξάνδρου, Δωδεκανήσου και Αγίδος, Αργυροκάστρου και Αγίου Σώστη, Τελαμώνος και Τάνταλου, Ιωαννίνων & Αίγλης (Πλατεία Δέγλερη), Αφροδίτης και Ζέας, Αρτέμιδος και Μουσών, Ανθέων και Κρίνων, Ολυμπιονικών και Ναούσης, Αγίας Τριάδος και Μιχαλακοπούλου, Τηλέμαχου και Αγίας Αναστασίας, Παλαιάς Καβάλας και Θεοκλήτου, Μαραθωνόκαμπου και Λουκιανού, Τζων Κέννεντυ και Δαμασκηνού, Φαρσάλων και Φαβιέρου, Χανίων και Χαιρώνειας, Τρώων και Λευκάδας, Μουσουνίτσης 13 (πάρκο), Ψαρών και Ελ. Βενιζέλου, Αγίου Παύλου και Κλείτωρος, Ιερού Λόχου και Δημητρίου Γούναρη, Φιλικών και Καλλίμαχου, Φιλικών και Καριταίνης Τσαλαβούτα, Λαχανά και Γ. Καραϊσκάκη, Λεωφ. Αθηνών και Γιαννιτσών, Δημοτικά Καταστήματα (έναντι πλατείας Δημαρχείου), Αγίας Παρασκευής και Χρήστου Λαδά.