ΝΕΑ

28/04/2020
Τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Περιστερίου σε όλη την πόλη!
Σε εξέλιξη βρίσκονται καθημερινά, μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την πόλη από το Δήμο Περιστερίου, όπως διανοίξεις οδών, ασφαλτοστρώσεις, πεζοδρόμια, πάρκα, πλατείες κ.α.   
Επί τόπου στα έργα είναι ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Κώστα Ποθητό και οι εργαζόμενοι της αυτεπιστασίας (χειριστές μηχανημάτων, οικοδόμοι, σιδεράδες, ελαιοχρωματιστές, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α.).  
«Το διάστημα που όλοι εσείς βρίσκεστε σε καραντίνα, εμείς δεν σταματήσαμε ούτε μια μέρα, εκτός από τις συνεχόμενες απολυμάνσεις σε όλη την πόλη, οι υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου καθημερινά προχωρούν σε τεχνικές επεμβάσεις για την καλύτερη διαβίωση των συμπολιτών μας. Και συνεχίζουμε…», τονίζει για την εξέλιξη των έργων, ο κ. Παχατουρίδης. 
Οι τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Περιστερίου είναι συντονισμένες και προγραμματισμένες, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και ποιότητα ζωής όλων των πολιτών, σε όλη την πόλη.
Οι καθημερινές παρεμβάσεις στις υποδομές της πόλης, είναι δεκάδες από τα τεχνικά συνεργεία. Το έργο για την πόλη και την κοινωνία δε σταματά ποτέ!