ΝΕΑ

21/04/2020
Κατ’ οίκον διανομή δωρεάν εκατοντάδων γευμάτων στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Περιστερίου
Κατ’ οίκον διανομή από το Δήμο Περιστερίου δωρεάν γευμάτων για το τραπέζι της Αναστάσεως και του Πάσχα, σε εκατοντάδες πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (άπορους, ΑμεΑ, μοναχικούς, υπερήλικες και οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε βασικά αγαθά).
Τα γεύματα περιλάμβαναν τα παραδοσιακά φαγητά μαγειρίτσα, αρνί με πατάτες, κοτόπουλο με ρύζι, σαλάτες, ψωμί, κουλούρια, τσουρέκια, φρούτα κ.α., που παρείχε η Περιφέρεια Αττικής με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών σε όλους τους Δήμους. 
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τόνισε ότι: «Σ’ αυτές τις έκτακτες συνθήκες από την πανδημία του κορονοϊού, ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε στη διανομή φρέσκου φαγητού στους συμπολίτες μας που έχουν  πραγματική ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο, για την παροχή των Πασχαλιάτικων γευμάτων».
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ακόμη τους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου και τους εθελοντές που άφησαν τις οικογένειές τους για να βρεθούν δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη.