ΝΕΑ

03/04/2020
Εξ αποστάσεως (e-learning) λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων και ΚΔΑΠ του Δήμου Περιστερίου
Πρωτοπόρος ο Δήμος Περιστερίου στην εξ αποστάσεως (e-learning) λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). 
Λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού και την υποχρεωτική διαμονή στο σπίτι, ο Δήμος Περιστερίου προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες των πολιτών.  
Συνεχώς αυξάνεται η συμμετοχή στα μαθήματα Χορού, Φωτογραφίας, Κινηματογράφου, Φιλαρμονικής, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Αγιογραφίας, στην τηλεκπαίδευση (e-learning) που παρέχει δωρεάν η ΔΕΠΑΔΠ, μέσω της ειδικής πλατφόρμας. 
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Δήμου Περιστερίου της εξ αποστάσεως (e-learning) λειτουργίας των Δημιουργικών Εργαστηρίων αποτελεί «πιλότο» για πολλούς Δήμους της χώρας μας.
Μεγάλη είναι και η συμμετοχή στα ΚΔΑΠ που έχει δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ εκπαιδευτικών και παιδιών, στην προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου να σταθεί αρωγός στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες.
Κάθε μέρα, ώρες 17:00-19:00 θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μέσω link για δημιουργική απασχόληση (παραμύθια, γυμναστική, κατασκευές, ενημερωτικά sites για δημιουργική απασχόληση).
Πληροφορίες: Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), καθημερινά τις ώρες 8:30 - 14:00, στα τηλέφωνα 2105779914 και 2105779049.