ΝΕΑ

21/06/2018
Διερεύνηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Δήμου Περιστερίου

Ευρεία σύσκεψη εργασίας με θέμα την εκπόνηση επιστημονικής πρότασης για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο δημαρχείο, ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Ανάπτυξης Αλέξη Σταυρούλια και την ομάδα καθηγητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Συμμετείχαν ο Επιστημονικά Υπεύθυνος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Παναγιώτης Καλδής, ο Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης & Τουρισμού Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Περικλής Λύτρας, ο Αν. Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Πέτρος Καλαντώνης, ο Επ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Άρης Παπαγρηγορίου, η Επ. Καθηγήτρια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Δέσποινα Σδραλή, η Υποψ. Διδάκτορας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Βίκυ Καραγιάννη, η Σύμβουλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κατερίνα Αλεξοπούλου, καθώς και τα στελέχη της Οικονομικής Διεύθυνσης του Δήμου Περιστερίου.

Κατά τη σύσκεψη ο κ. Σταυρούλιας τόνισε ότι: "Τα μεγάλα και πολλά έργα υποδομής που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια έχουν μετατρέψει το Περιστέρι σε πυλώνα προοπτικής, η Δημοτική Αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη δεν θα πάψει να ανεβάζει όλο και ψηλότερα τον πήχη στο μέλλον".

Ο Δήμος Περιστερίου τα τελευταία χρόνια ηγείται ενός εκ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων Δήμων της χώρας και αποτελεί και μια πόλη, προόδου και της αισιοδοξίας.

Η εμπεριστατωμένη πρόταση για τη διερεύνηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων αναμένεται να αποτελέσει ένα επικαιροποιημένο επιστημονικό εργαλείο, προκειμένου να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία της πόλης.

Σε ανοιχτή εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι αναπτυξιακές προτάσεις από την επιστημονική ομάδα, παρουσία εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης του Περιστερίου.