ΝΕΑ

09/03/2018
O Δήμος Περιστερίου τίμησε τις εργαζόμενες γυναίκες!

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τη Γυναίκα, μέσα από τα πρόσωπα των γυναικών που δίνουν την μάχη της καθημερινότητας, μέσα από τα πρόσωπα των γυναικών που με κρύο και με ζέστη αψηφώντας την όποια δυσκολία εργάζονται στις υπηρεσίες της πόλης!

Η ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, στο κατάμεστο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι: "Δεν γιορτάζουμε…, εμείς τιμούμε τη Γυναίκα. Το Περιστέρι είναι καλύτερος Δήμος χάρη στις γυναίκες. Η ζωή μας γίνεται πολύ καλύτερη χάρη στις γυναίκες".

Από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου αναφέρθηκε ότι η 8η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης των θυσιών και των αγώνων των γυναικών, θυμίζοντας, πως οι κατακτήσεις των γυναικών οδηγούν σε μια ισότιμη και δημοκρατική κοινωνία.

Κατά την εκδήλωση, προβλήθηκε ένα ολιγόλεπτο βίντεο από την γυναίκα εργαζόμενη στον ευπρεπισμό σ΄ ένα σπουδαίο ρόλο για την καθημερινότητα όλων στην πόλη μας.

Η όμορφη βραδιά, περιλάμβανε και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την εξαιρετική Μαριάννα Ζάχου που ερμήνευσε αξέχαστα τραγούδια (Αθανασία, Η μικρή Ραλλού, Μανούλα μου, Μαρίνα, Το Μαγισσάκι, Λένγκω, Ερηνούλα, Μιλώ για τα παιδιά μου, Αχ Μαρί,  Μαριάνθη Ανεμών, Το Δελφινοκόριτσο).