ΝΕΑ

10/01/2018
ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

Περιστέρι, πόλη πρωτεύουσα στις γιορτές!!!

 

Το "ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πολλών ΑΣΤΕΡΩΝ" κατάφερε σε πείσμα των καιρών να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο χιλιάδων μικρών και μεγάλων, επιπλέον αύξησε κατακόρυφα και την επισκεψιμότητα στην πόλη, βοηθώντας ουσιαστικά την αύξηση του τζίρου στην τοπική αγορά.

Ο Δήμος Περιστερίου ήταν από τους ελάχιστους Δήμους της χώρας, που τα πάντα ήταν δωρεάν, όπως carousel, λούνα παρκ, γιορτινά τρενάκια, εορταστικό καραβάκι, "σπίτι" του Αϊ Βασίλη και φάτνη, με τους επισκέπτες να ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο!!!

Το Περιστέρι αναδείχθηκε ως "πόλη πρωτεύουσα στις γιορτές" με τις 284 εκδηλώσεις και δράσεις, όπως καθημερινές ανοιχτές συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και χάπενινγκ (ξωτικά, μάγους, face painting, σεφ κ.λπ.).

Τα δύο γιορτινά τρενάκια έκαναν τα παιδιά και τους γονείς τους μαγικές βόλτες στη στολισμένη πόλη και στο «Εργαστήρι Γλυκισμάτων» είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή κάρτα ευχών.  

Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από λέιζερ, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο φέτος ο εορταστικός φωτισμός, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα.    

Ιδιαίτερο τόνο στις εκδηλώσεις έδωσαν οι εθνικοτοπικοί και αθλητικοί σύλλογοι, το χορευτικό τμήμα και οι χορωδίες του Δήμου, που μας χάρισαν συναρπαστικές βραδιές στην κεντρική πλατεία, προσελκύοντας χιλιάδες Περιστεριώτες και όχι μόνο.

Παράλληλα, οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία της πόλης πραγματοποίησαν εορταστικές εκδηλώσεις στο θέατρο «Πολιτών».

Στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" παρουσιάστηκαν ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις , ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα περιδιάβαινε τις γειτονιές της πόλης μας, με εορταστικές μελωδίες και τα κάλαντα.

Τέλος, ο Δήμος Περιστερίου εκφράζει τις ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις και χορηγούς, που υποστήριξαν τις εορταστικές εκδηλώσεις, χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά οι Περιστεριώτες.