ΝΕΑ

11/12/2017
Έργα μικρών ζωγράφων φωτίσουν και ομορφαίνουν την πόλη του Περιστερίου

Μία από τις κεντρικότητες πλατείες της πόλης του Περιστερίου, η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ) φωταγωγήθηκε με τα έργα των μικρών ζωγράφων της πόλης.

Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για την χώρα μας, όπου ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα έγινε η φωταγώγηση από τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες και απένειμε επαίνους σε όλα τα παιδιά, που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

Τα παιδιά ζωγράφισαν με θέμα "ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πολλών αστέρων",  βραβεύτηκαν τα 51 καλύτερα και έως τις 8 Ιανουαρίου, θα κοσμούν την πλατεία. Η συμμετοχή των παιδιών άγγιξε τον αριθμό ρεκόρ των 7.396 στο σύνολό της, από τους παιδικούς σταθμούς, τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της πόλης.

Οι αγαπημένοι XANAZOO τραγούδησαν για τους μικρούς φίλους τους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από τα παιχνίδια με τα ξωτικά, κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικα δεντράκια με τη βοήθειά τους και έφυγαν με δώρα που τους πρόσφερε ο Δήμος.

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν εταιρία AUTO NTANOS (Ολοκληρωμένο συγκρότημα αυτοκινήτων).