ΝΕΑ

27/09/2017
Συναυλία - αφιέρωμα στον πολιτισμό της Ρωσίας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Πολιτιστικός Σεπτέμβρης" του Δήμου Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία - αφιέρωμα στον πολιτισμό της Ρωσίας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00 στο Άλσος Περιστερίου (Στάση Μετρό "Ανθούπολη").  Είσοδος Ελεύθερη!

 

Μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, διακριτικό ρωσικό άρωμα μέσα από τη μουσική, την τέχνη, τις ταινίες, ακόμα και από τις μοναδικές γεύσεις της ρωσικής κουζίνας, μας δείχνουν την ποικιλομορφία του ρωσικού πολιτισμού.

Συναυλία με αξιόλογους τραγουδιστές και καλλιτέχνες των χωρών της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Λαϊκοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα “ΜΠΕΡΙΟΖΚΑ”.                                                                               Έκθεση ζωγραφικής “Η Ρωσία μέσα από τα μάτια των φίλων”.  Έκθεση χειροτεχνίας, ρωσικά σουβενίρ. Έκθεση φωτογραφίας πλούσιο φωτογραφικό υλικό καταξιωμένων φωτορεπόρτερ. Νοστιμιές της ρωσικής εθνικής κουζίνας.  Εργαστήρι χειροτεχνίας - επιστροφή στην παράδοση κουρέλι- κούκλα. Επιμέλεια: Ρώσικος Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος συμπατριωτών “Μπεριόζκα”.