ΝΕΑ

27/06/2017
10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής στο Θέατρο Φοίνικας

Στο πλαίσιο του 10ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, που συμμετέχει ο Δήμος Περιστερίου με τη θεατρική του ομάδα, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Φοίνικας, από τις 28 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2017. Είσοδος Ελεύθερη!

Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, υπογραμμίζει τα εξής: "Μέσα από την αγάπη και το ενδιαφέρον μας για ολόκληρη την κοινωνία πολιτών, έρχεται, βγαίνει στην επιφάνεια και αναδύεται, η θεατρική τέχνη. Άλλη μια ξεχωριστή προσφορά αγάπης και τέχνης μαζί, σας περιμένει. Η ανταπόκρισή σας και μόνον, αρκεί για την αξιοποιήσετε προς όφελος της κρίσης, του πνεύματος και των αισθήσεών σας".

Το πρόγραμμα των παραστάσεων στο θέατρο Φοίνικας (οδός Αθηνάς (Μίκης Θεοδωράκης) & Προσκόπων, Περιστέρι - Κηπούπολη) με ώρα έναρξης παραστάσεων 21:00 έχει ως εξής:

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ: 21:00 Θεατρική Ομάδα Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας» με το έργο «Δον Κιχώτης» του Θερβάντες.
  • ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ: 21:00 Θεατρική Ομάδα Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας» με το έργο «Δον Κιχώτης» του Θερβάντες.
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ: 21:00 Θεατρική Ομάδα Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας» με το έργο «Δον Κιχώτης» του Θερβάντες.

·         ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ : Θεατρική Ομάδα Δήμου Περιστερίου «Ανδρέας Βαρούχας» με το έργο «Δον Κιχώτης» του Θερβάντες

·         ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρική Ομάδα Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει» (ενήλικες) με το έργο «Παντρολογήματα» του Ν. Γκόγκολ

·         ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει», (Παιδική Σκηνή), «Η ξύπνια βασιλοπούλα» της Α. Δαρλάση

·         ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ομάδα Θεάτρου Δήμου Αγίας Παρασκευής,  Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες»

·         ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη «Ρενδία Λέξις», «La Nonna» του Ρ. Κόσσα

·         ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρική Ομάδα Δήμου Αλίμου, «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ

·         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Αγίου Δημητρίου, «Η γιαγιά» του Ντ. Σπυρόπουλου

·         ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρική Ομάδα Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας , «Το Σώσε» του Μ. Φρέιν

·         ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ: Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Νίκαιας-Ρέντη «Ρενδία Λέξις», (Παιδική Σκηνή) Γ. Ξανθούλη  «Τύμπανο τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα»