ΝΕΑ

20/04/2017
Εορταστικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου για την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, διοργανώνει την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 τις παρακάτω δράσεις - εκδηλώσεις:

1.     Η Βιβλιοθήκη θα ανοίξει στις 17:00 έως 22:00 και θα περιμένει όλους τους φίλους του βιβλίου να περιηγηθούν τους χώρους της,

να διαβάσουν στο Αναγνωστήριο, να κάνουν χρήση της Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης και όσοι το επιθυμούν να γίνουν νέα μέλη της.

2.     Καλούνται οι φοιτήσαντες στο κτήριο της Βιβλιοθήκης «Το ιστορικό Πέτρινο» να γιορτάσουν μαζί την 6η Επετειακή εκδήλωση «Μαζί ξανά στο σχολείο», όπως γίνετε κάθε χρόνο.

3.     Η γιορτινή αυτή ημέρα θα κλείσει με τη Μουσική βραδιά, της οποίας το πρόγραμμα και φέτος έχει επιμεληθεί ο μαέστρος του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου και ένθερμος υποστηρικτής των καλλιτεχνικών δράσεων της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης Παντελής Γούσας, μαζί με την εξαίρετη ερμηνεύτρια Αγγελική Αντωνοπούλου.

Η Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και τα μέλη της, προσκαλούν όλους τους πολίτες με πολλή χαρά να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ακούσουν προτάσεις και να περάσουν όμορφα αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.