ΝΕΑ

06/03/2017
Άμεση δημοπράτηση της ανακατασκευής του γηπέδου "Χωράφας" στον Αγ. Ιερόθεο

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης είχε συνάντηση τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, κατά την οποία υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου "Χωράφας", στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου.

Στο γραφείο του Υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, παρέστησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας Παναγιώτης Λύκος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

 

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Περιστερίου θα προχωρήσουν άμεσα στη δημοπράτηση του αθλητικού έργου, με στόχο μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου και των αποδυτηρίων.

 

 

Το γήπεδο της Χωράφας είναι ένας αθλητικός χώρος στο Βόρειο Περιστέρι, που καθημερινά αθλούνται εκατοντάδες νέοι της πόλης.   

Με την ευκαιρία της υπογραφής της σύμβασης, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή Περιστερίου, ακούραστη συνεχίζει το έργο της, αναβαθμίζοντας τις αθλητικές υποδομές, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.