ΝΕΑ

10/01/2022
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές δράσεις «Περιστέρι Πολλών Αστέρων»
Με γνώμονα την υγειονομική ασφάλεια όλων των πολιτών, ο Δήμος Περιστερίου διοργάνωσε ξεχωριστές δράσεις την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, καταφέρνοντας σε πείσμα των καιρών να διατηρήσει ζωντανό το χαμόγελο χιλιάδων μικρών και μεγάλων, με την υποστήριξη του ΑΣΔΑ.
Καθημερινά εορταστικές δράσεις, με τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, τις πετυχημένες μουσικές ανάσες, την ωραιότερη Φάτνη στην Αττική, καθώς και με ανιματέρ, ξωτικά, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους, στην Χριστουγεννιάτικη αγορά & πολλές εκπλήξεις. 
Τα ξωτικά με τη βοήθεια των παιδιών έφτιαχναν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, τις Αγιοβασιλιάτικες κάρτες, χρωματίζοντας τα πρόσωπά τους με μπογιές και έστελναν ηχογραφημένες ευχές σε όλη την πόλη από το ειδικό Christmas Radio Station που είχε στηθεί στο Εργαστήριο (αίθουσα τέχνης του Δημαρχείου). O Άγιος Βασίλης με το ξωτικό του υποδεχόταν τα παιδιά για να ακούσει τι δώρο ήθελαν να τους φέρει… Ένα εργαστήριο covid-free αυστηρά μόνο με παρουσία παιδιών και επίδειξη self test!
Γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ατμοσφαιρικό φωτισμό από λέιζερ, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής. 
Ο φωτισμός «Περιστέρι Πολλών Αστέρων» και φέτος εξέπληξε ευχάριστα τους επισκέπτες, με τα εκατοντάδες αστέρια σ’ ολόκληρη την πόλη του Περιστερίου, τόσο στο εμπορικό κέντρο, όσο και στις γειτονιές, δίνοντας ένα χαρμόσυνο μήνυμα σε όλη την πόλη.     
Στο κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" και στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου παρουσιάστηκαν ξεχωριστές παιδικές παραστάσεις και προβολές ταινιών, ενώ η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα περιδιάβαινε τις γειτονιές της πόλης μας, με εορταστικές μελωδίες και τα κάλαντα.