ΝΕΑ

20/12/2021
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης συνεχάρη τη Νίκη Διγενή για τη βράβευσή της για το έργο της με θέμα "Η μνήμη"
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη την μαθήτρια του 3ου Γυμνασίου, Νίκη - Γεωργία Διγενή που βραβεύτηκε για το έργο της με θέμα "Η μνήμη", το οποίο διακρίθηκε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με αφορμή "Τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση 1821-2021".
Στις 13 Δεκεμβρίου 2021, στο δημαρχείο της πόλης, ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Θεοδωράκο υποδέχτηκαν τη μαθήτρια Νίκη με τους γονείς της, Νικόλαο Διγενή και Παρασκευή Οικονόμου.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου ως επιβράβευση για την κατάκτησή της, στο διαγωνισμό ζωγραφικής, της επέδωσε το επίσημο λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου».
Τόσο ο κ. Παχατουρίδης, όσο και ο κ. Θεοδωράκος εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τη μαθήτρια για το ταλέντο της στη ζωγραφική, καθώς και στους γονείς της.
Η Νίκη Διγενή από το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου ήταν ανάμεσα στους μαθητές που βραβεύτηκαν από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής.