ΝΕΑ

10/12/2020
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης φωταγώγησε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, χωρίς καμία τελετή και χωρίς την παρουσία κοινού, τηρώντας απόλυτα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.
Γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τη μαγευτική φάτνη δημιουργήθηκε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό, με ειδικό φωτισμό από λέιζερ, μετατρέποντας το Δημαρχιακό Μέγαρο στο πιο φωτεινό και το πιο όμορφο της Αττικής.
Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τόνισε: 
«Υγεία, ασφάλεια, φως αγάπης και ανθρωπιάς, ανάβουν μαζί με το πιο φανταχτερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, της δικής μας γιορτινής πόλης.
Χριστός γεννιέται. Και το δέντρο της πόλης, λάμψη γεννά και απλώνει απ’ άκρου εις άκρον, στην πόλη όλη σήμερα. Ολόγιομο από φως και φέτος, το Περιστέρι των πολλών αστέρων. Αστείρευτη αντλία της δύναμης και της έμπνευσης του έργου μας!
Κάθε σπιθαμή της πόλης μας, λουσμένη μέσα σε λαμπρό φως, θελήσαμε αυτές τις γιορτινές μέρες, να φεγγοβολήσει την ελπίδα. Τη χαρά. Το χαμόγελο που χρειάζεται όσο τίποτε άλλο, η ζωή μας. Την αισιοδοξία. Την αλληλεγγύη και τη μοιρασιά της αγάπης, από άνθρωπο σε άνθρωπο. Από τον καθένα μας, στον διπλανό του.
Με τόσο δυνατή αγάπη ανάβουμε το δέντρο μας σήμερα, ώστε να αστράψουν όλα αυτά μαζί, μέσα σας, στη ζωή και τα σπιτικά σας. Γιατί όλοι εσείς, είστε το παντοτινό μας μέλημα. Η φροντίδα και η έγνοια μας.
Σε εσάς είναι στραμμένα, όλα τα δικά μας βλέμματα αγάπης. Σε ‘σας και όλα τα φώτα αγάπης, της πόλης μας. Και φέτος μάλιστα, ακόμη περισσότερο. 
Ακόμη παραπάνω. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και η μοναδικά υπέρλαμπρη και έναστρη πόλη μας, θα καταφέρουν να διαλύσουν κάθε ίχνος καταχνιάς, κρατώντας το έξω από την πόρτα της ψυχής και των σπιτιών σας.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους»!