ΝΕΑ

04/03/2014
Χιλιάδες πολίτες γλέντησαν στο εκθεσιακό κέντρο

Κούλουμα αλληλεγγύης από τον Δήμο Περιστερίου

Προσφέροντας δωρεάν χιλιάδες μερίδες λαγάνας και σαρακοστιανών εδεσμάτων, καθώς και άφθονο κρασί, γιόρτασε ο Δήμος Περιστερίου τα φετινά κούλουμα, τηρώντας το έθιμο, προτάσσοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τη συλλογικότητα σ' αυτήν τη δύσκολη εποχή για όλους.
Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους τους συμπολίτες του ευχήθηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, τονίζοντας ότι η πόλη του Περιστερίου γιορτάζει μέσα σε κλίμα ανθρωπιάς.
Χιλιάδες Περιστεριώτες κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης μας, με τον Δήμο Περιστερίου να τους προσφέρει ένα ξεχωριστό γλέντι με παραδοσιακά τραγούδια από τον Γιώργο Ζερβάκη και Λευτέρη Κωνσταντίνου.
Το κοινό καθήλωσαν τα Χορευτικά Τμήματα του Δήμου Περιστερίου με τους παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα και σκετσάκια από τον παλιό καλό κινηματογράφο.
Δεν πρέπει να παραγνωρίζει κανείς το γεγονός ότι ο Δήμος Περιστερίου ήταν από τους λιγοστούς Δήμους, που φρόντισαν αυτήν τη γιορτινή μέρα για τους δημότες να μην μείνει καμία οικογένεια, χωρίς σαρακοστιανά εδέσματα.