ΝΕΑ

02/01/2017
Προσφορά αλληλεγγύης από τους Επαγγελματίες Πωλητές Β' Λαϊκής Αγοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Προσφορά αλληλεγγύης από τους Επαγγελματίες Πωλητές Β' Λαϊκής Αγοράς για τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη αποτελεί η παράδοση τροφίμων στις 29 Δεκεμβρίου 2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης τους ευχαρίστησε θερμά, επειδή η πράξη τους αποδεικνύει ότι διαθέτουν ευαίσθητα κοινωνικά αντανακλαστικά, διότι προέρχεται από ανθρώπους του μόχθου και συμπράττουν για μια ακόμη φορά στην ανακούφιση των ανθρώπων, που η ζωή δεν στάθηκε τόσο δίκαιη μαζί τους.

Ο Πρόεδρος της Β' Λαϊκής Αγοράς Δημήτρης Μουλιάτος έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Παχατουρίδη για το σημαντικό κοινωνικό του έργο προς τους Περιστεριώτες. Διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα είναι δίπλα του, συνεχίζοντας τις προσφορές τους, διότι ο Δήμος Περιστερίου είναι πρωτοπόρος σε πανελλαδικό επίπεδο στις κοινωνικές δράσεις.
Κατά την παράδοση των τροφίμων παρέστησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη.