ΝΕΑ

02/01/2017
Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Α. Παχατουρίδη με Περιστεριώτες φοιτητές

Με την επιστροφή των Περιστεριωτών φοιτητών στις οικογένειές τους για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους δικαιούχους της κοινωνικής δράσης «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ» του Δήμου Περιστερίου.

Τα Περιστεριωτόπουλα που φοιτούν σε ΑΕΙ - ΤΕΙ εκτός του λεκανοπεδίου,  λαμβάνουν κάθε μήνα, στον τόπο όπου σπουδάζουν, μια κούτα με όλα τα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αν. Θεοδωράκο και την Πρόεδρο του Οργανισμού Πρόνοιας Ξ. Κορόγιαννη συζήτησαν με τους φοιτητές για τις σπουδές τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μακριά από την πόλη τους.  

Ο κ. Παχατουρίδης μίλησε μαζί τους με θερμά λόγια, τονίζοντας ότι "οι νέοι της πόλης είναι το καλύτερο Περιστέρι και αποτελούν τη μοναδική αληθινή ελπίδα".

Οι φοιτητές ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο γι’ αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία, στηρίζοντας έμπρακτα το δικαίωμά τους στη μόρφωση και τόνισαν ότι με υπερηφάνεια εκεί που σπουδάζουν δηλώνουν ότι είναι Περιστεριώτες.

Τέλος, ο Δήμαρχος έδωσε στους φοιτητές που δεν είχαν, τον προσωπικό του αριθμό κινητού τηλεφώνου και τους προέτρεψε να τον καλέσουν σε περίπτωση που, ευρισκόμενοι μακριά από τις οικογένειές τους, χρειαστούν οποιαδήποτε βοήθεια.