ΝΕΑ

13/12/2016
Το Περιστέρι άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 

 

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, μαζί με χιλιάδες πολίτες που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης, άναψαν στις 9 Δεκεμβρίου 2016 το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης.

"Άνθρωποι της καρδιάς μου, συνταξιδιώτες στο ίδιο όνειρο είμαστε όλοι. Αυτό το όνειρο θα το κερδίσουμε και θα το ζήσουμε γιατί η δύναμη μας σε αυτή την πόλη είναι η νέα γενιά. Η αληθινή ελπίδα", τόνισε στη σύντομη ομιλία του ο κ. Παχατουρίδης και πρόσθεσε: " Όλοι μαζί στεκόμαστε όρθιοι και προχωράμε με θετική σκέψη, αισιοδοξία, αλληλεγγύη και αγάπη".

Η φαντασμαγορική βραδιά, ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την παιδική  χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου. Ακολούθησε μεγάλη συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας STAN, που παρέσυρε τους μικρούς και μεγάλους στο ρυθμό της μουσικής του. Tην εκδήλωση παρουσίασε η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια του MAD Μαρία Αντωνά.

 

 

Είχε προηγηθεί η παρέλαση γκρουπ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, καθώς και τα δημοτικά εργαστήρια, πλημμυρίζοντας με ήχους γιορτινούς την αγορά του Περιστερίου.

Μικροί και μεγάλοι καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών (μέχρι τις 8 Ιανουαρίου) μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ με εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις σε όλη την πόλη! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου με το Carousel, τα γιορτινά τρενάκια και στην 1η Παιδική Χαρά με το εορταστικό καραβάκι, το "Σπίτι των Ευχών" του Άι Βασίλη και τη μεγάλη φάτνη!

 

 

Καθημερινά διοργανώνονται καλλιτεχνικά δρώμενα στην πλατεία του Δημαρχείου με τη συμμετοχή ξωτικών, ανιματέρ, ζογκλέρ, αλλά και θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα.

 

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί σ' όλη την πόλη ξεχωριστές δωρεάν εκδηλώσεις για όλους τους δημότες. Στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" στην Κηπούπολη, αλλά και στο Θέατρο "ΠΟΛΙΤΩΝ" στον Αγ. Ιωάννη Θεολόγο.