ΝΕΑ

02/12/2016
Παράδοση 4 αμαξιδίων σε άτομα με κινητικά προβλήματα!

ΔΡΑΣΗ «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ ΚΑΠΑΚΙΑ. ΒΟΗΘΑΩ – ΚΙΝΟΥΜΑΙ» ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην περιβαλλοντική και κοινωνική δράση «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» του Δήμου Περιστερίου, με σκοπό τη συγκέντρωση καπακιών για την απόκτηση αμαξιδίων για άτομα που χρήζουν τέτοιας ανάγκης.

Ο Υπεύθυνος της δράσης, Δημοτικός Σύμβουλος Μπάμπης Δούναβης παρέλαβε και 4ο αμαξίδιο με τη νέα παράδοση ποσότητας καπακιών, που συγκεντρώθηκαν από τους φορείς, συλλόγους και σωματεία της πόλης. 

Ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή στη δράση από τους μαθητές της πόλης, αλλά και επιχειρήσεων αποτελεί κάτι μοναδικό, με στόχο να προσφέρουν το χαμόγελο σε αυτούς που έχουν κινητικά προβλήματα.

Ο κ. Δούναβης καλεί τα άτομα με τα κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από τα αμαξίδια να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου, στα τηλέφωνα 2105701568.

 

Η δράση συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για τη συγκέντρωση καπακιών, όπου  τα παραδίδουμε (σε εργάσιμες ώρες) στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, «Πράσινο σπίτι», (Αγ. Βασιλείου 62), όπου και γίνεται η διαλογή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της Δράσης και Δημοτικό Σύμβουλο Μπάμπη Δούναβη και στα τηλέφωνα 210-5701639, 693 2579880.