ΝΕΑ

24/11/2016
Ο Δήμος Περιστερίου βράβευσε και τίμησε τους Λ. Πετρούνια, Βλ. Μάρα & Λ. Κοσμίδη

ΜΕΓΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΠΟΛΙΤΩΝ" 

 

Σε μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση, ο Δήμος Περιστερίου βράβευσε και τίμησε τους Χρυσούς Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) "ΕΙΡΗΝΗ" Περιστερίου Λευτέρη Πετρούνια, Βλάση Μάρα και Λευτέρη Κοσμίδη.Στο κατάμεστο θέατρο "Πολιτών" στις 18 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης απένειμε το επίσημο έμβλημα τη Πόλης στους μεγάλους μας αθλητές της γυμναστικής και τους ευχαρίστησε εκ μέρους όλων των Περιστεριωτών για το γεγονός ότι η Ελληνική σημαία ανέβηκε πολλές φορές  στον ψηλότερο ιστό και η ανάκρουση του εθνικού μας Ύμνου ακούστηκε στα πέρατα του κόσμου.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου με το μετάλλιο της πόλης τίμησε τον κ. Δημήτρη Ράφτη, προπονητή των μεγάλων πρωταθλητών Λ. Πετρούνια και Βλ. Μάρα, καθώς και τον κ. Γιώργο Αγγέλλου, προπονητή του πρωταθλητή Λ. Κοσμίδη. 

Για την 30χρονη πορεία του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) Ειρήνη Περιστερίου, που κατέχει την 1η θέση στην αξιολόγηση των συλλόγων πανελλαδικά, ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τη διοίκηση, τους προπονητές και τους αθλητές.

 

 


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΑΣ, η κα Πόπη Νούκα έκανε μια ιστορική αναδρομή για την πορεία των 30 χρόνων, ενώ είχε προηγηθεί καλωσόρισμα και χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Βασίλη Κουβακά!

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, ήταν κατά την έναρξη της εκδήλωσης ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την πρόωρη απώλεια του προπονητή γυμναστικής Θοδωρή Σταθόπουλου.

 

Η αθλητική γιορτή έκλεισε με την απονομή διπλωμάτων σε όλους τους παρευρισκόμενους πρώην αθλητές της "Ειρήνης" από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Θανάση Βασιλειάδη, που ευχαρίστησε τον κ. Παχατουρίδη και το Δήμο Περιστερίου γι' αυτήν την τιμητική βραδιά για την γυμναστική.