ΝΕΑ

24/06/2016
3ο Music Dream Festival στο Άλσος Περιστερίου
Το 3ο Music Dream Festival θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 στο Άλσος Περιστερίου, με ώρα έναρξης 20.30. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ στο χώρο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS, από όσους πολίτες έχουν τη δυνατότητα. 
Πρόκειται για μια διοργάνωση του Μουσικού Εργαστηρίου «Οδός Ονείρων» του Μαέστρου Γιάννη Γαβρά, για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με τον κοινωνικοπολιτικό διαδικτυακό ιστότοπο «Με άλλα Μάτια» (http://meallamatia.blogspot.com ) του Δικηγόρου και Επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλη Αυγουλά. 
Στο 3ο Music Dream Festival θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι αφιερωμένο στις διαχρονικής καλλιτεχνικής αξίας δημιουργίες του κ. Μίμη Πλέσσα από την «Ορχήστρα Των Ονείρων» του Μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά και την Παιδική Χορωδία της Ορχήστρας, καθώς και από τους ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου, Άκη Δείξιμο, Μάγδα Βαρούχα, Γιώργο Βαρούχα, Ραφαέλα Πασβούρη, Θοδωρή Κυριακόπουλο, καθώς και από το 12χρονο Γιάννη Πολονύφη που διαβάζει τις νότες με τα μάτια της ψυχής! 
Τα τραγούδια θα είναι διασκευασμένα και ενορχηστρωμένα από τον κ. Γαβρά, πάντα με προσέγγιση που δείχνει σεβασμό στις αρχικές δημιουργίες. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας.
Εθελοντικά θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης και γονείς από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου.
Το Music Dream Festival είναι ένας ετήσιος, σύγχρονος πολιτιστικός θεσμός που μετρά πλέον χιλιάδες φίλους και χαίρει εκτίμησης τόσο για την αισθητική του όσο και για την καλλιτεχνική του αρτιότητα. Διοργανώνεται από το μουσικό εργαστήρι «Η Οδός Ονείρων» του καθηγητή και μαέστρου κ. Γιάννη Γαβρά. 
Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προκληθεί το ενδιαφέρον και η ευαισθησία των πολιτών για τις προσπάθειες ποιοτικής αναβάθμισης των συνθηκών ζωής παιδιών που χρήζουν κοινωνικής αρωγής, προστασίας και φροντίδας.