ΝΕΑ

13/06/2016
«Βούλιαξε» από κόσμο το Άλσος Περιστερίου στη μεγάλη συναυλία για τον Αντώνη Καλογιάννη
Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν το Άλσος Περιστερίου και απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη συναυλία προς τιμήν του μεγάλου καλλιτέχνη Αντώνη Καλογιάννη, στην οποία συμμετείχαν αφιλοκερδώς σημαντικοί Έλληνες τραγουδιστές.
Η 6η Ιουνίου 2016 πλέον αποτελεί ορόσημο για τον πολιτισμό της χώρα μας και τον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς είναι από τους λίγους καλλιτέχνες, που εν ζωή τιμήθηκε με μια τόσο μεγάλη και ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Περιστερίου.  
Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, απένειμε το επίσημο έμβλημα της πόλης στον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη, τονίζοντας ότι είναι τεράστια η προσφορά του στον πολιτισμό, μέσα από τα τραγούδια, που παραμένουν ακόμη και σήμερα επίκαιρα.   
Ιδιαίτερα συγκινημένος ο κ. Καλογιάννης ευχαρίστησε τον κ. Παχατουρίδη για τη μεγάλη τιμή και του έδωσε συγχαρητήρια για το σημαντικό του έργο στην κοινωνία και στην πόλη του Περιστερίου. 
Η εκδήλωση άνοιξε με τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου και συνεχίστηκε με αναφορές στη ζωή και το έργο του κ. Καλογιάννη από τον πρώην Βουλευτή και Δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.
Ακολούθησε η μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή μεγάλων τραγουδιστών όπως οι: Ελένη Βιτάλη, Βάλια Βρεττού, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Θωμόπουλος, Αφοί Καραβιώτη, Αντώνης Καλογιάννης, Τζίνα Καλομοίρη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λιζέτα Νικολάου, Γιάννης Μπέκας, Πένυ Ξενάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης. Πιάνο & Μουσική Διεύθυνση - Ενορχήστρωση: Ανδρέας Μπουτσικάκης.
Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν όταν οι πολίτες έφθαναν στην είσοδο του Άλσους φέρνοντας μαζί τους τρόφιμα, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, γεμίζοντας τα φορτηγά του Δήμου Περιστερίου.
Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο κ. Καλογιάννης, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους πολίτες που προσέφεραν από το υστέρημά τους για να γεμίσουν τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης, ώστε αυτό στη συνέχεια να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αυτό που πρέπει και να βοηθάει τους συνανθρώπους μας, που πραγματικά έχει ανάγκη.