ΝΕΑ

04/06/2016
Κοσμοσυρροή στην Έκθεση "Φυτά και Κήπος" του Δήμου Περιστερίου
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ 24 ΗΜΕΡΕΣ
 
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση επισκεπτών στην έκθεση "Φυτά και Κήπος" του Δήμου Περιστερίου, που διοργανώθηκε από τις 5 έως 29 Μαΐου 2016 στο Άλσος της πόλης, με είσοδο ελεύθερη! 
Η δυναμική της, φάνηκε από τις πρώτες ημέρες, που την επισκέφθηκαν χιλιάδες πολίτες από το Περιστέρι και όλη την Αττική. Η μεγάλη επισκεψιμότητα κράτησε όλες τις ημέρες, κάτι που φάνηκε από την τετραήμερη παράταση που δόθηκε από τους διοργανωτές. 
Σ' αυτό συνέβαλαν ότι το Άλσος Περιστερίου είναι το ωραιότερο της Αττικής, η εύκολη πρόσβαση μόλις εκατό μέτρα από το σταθμό Μετρό "Ανθούπολη" και το μεγάλο δωρεάν πάρκινγκ εκατοντάδων θέσεων επί του Εκθεσιακού Κέντρου. 
Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία φυτών και είδη κήπου, οι επισκέπτες καθημερινά είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις, καθώς και συναυλίες, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις (σκιών και μαριονέτας). Όλα αυτά, πλαισιώνονταν από παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμιο, υπαίθριο γυμναστήριο και πράσινες διαδρομές περιπάτου. 
Η έκθεση "Φυτά και Κήπος" του Δήμου Περιστερίου είναι πλέον θεσμός, κάτι που φαίνεται ήδη από το έντονο ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει δεκάδες φυτωριούχοι από την Ελλάδα για την επόμενη διοργάνωσή της.   
Ήταν μια έκθεση, που προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες από άλλες περιοχές, οι οποίοι είχαν ακόμη τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη του Περιστερίου και να επισκεφθούν την αγορά της, που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και προσιτή για όλους!