ΝΕΑ

27/05/2016
Ενίσχυση φοιτητών της δράσης "ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ" του Δήμου Περιστερίου με προϊόντα από την Oriflame
Μεγάλη ποσότητα προϊόντων καθημερινής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής πρόσφερε η εταιρία Oriflame Ελλάς για την κοινωνική δράση του Δήμου Περιστερίου "ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ", η οποία απευθύνεται σε φοιτητές από άπορες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες.  
Τα προϊόντα παραδόθηκαν στις 21 Μαΐου 2016 στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προκειμένου να διανεμηθούν στους φοιτητές, μέσω της κούτας που λαμβάνουν από το Δήμο Περιστερίου, σε μηνιαία βάση, με τα προϊόντα πρώτης ανάγκης.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης σε δηλώσεις του τόνισε την αξία αυτής της σημαντικότατης προσφοράς: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Κων/νο Μαρινάκη και τους εργαζόμενους, οι οποίοι αποδεικνύουν με πράξεις ότι όπου υπάρχει πρόβλημα, υπάρχουν πάντα και άνθρωποι». 
Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο για τις αξιόλογες κοινωνικές δράσεις του, κυρίως μέσω της δράσης "ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ" παρεμβαίνει αποφασιστικά ώστε κανένας φοιτητής να μην στερηθεί τα είδη πρώτης ανάγκης, υποστηρίζοντας το δικαίωμα όλων στην μόρφωση. 
Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου Ξένη Κορόγιαννη και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της Oriflame Θοδωρής Δημητρακόπουλος.