ΝΕΑ

02/12/2013
Μεγάλο τριήμερο πάρτυ στο εκθεσιακό κέντρο

Έγινε χαμός στο Α΄ Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Περιστερίου!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο πάρτι από τις 29 Νοεμβρίου έως και 1 Δεκεμβρίου 2013, που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου για τους λιλιπούτειους Περιστεριώτες.

Με κέφι ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης διασκέδασε μαζί με τα παιδιά της πόλης που κυριολεκτικά κατέκλυσαν το Εκθεσιακό Κέντρο.

Παιδιά και γονείς απόλαυσαν δωρεάνπαιδικές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, μαριονέτες, μουσική, χορό, τραγούδι, μαγικά κόλπα και έναν ολόκληρο πολύχρωμο «φουσκωτό» κόσμο μαζί με τους αγαπημένους παιδικούς ήρωες, που έκαναν αυτό το τριήμερο παραμυθένιο.

Ενώ οι σταρ του showτου Nickelodeon, ο Μπόμπ Σφουγγαράκης και η Ντόρα η μικρή εξερευνήτρια έπαιξαν με τα παιδιά της πόλης μας.

Ηθοποιοί, χορευτές και μάγοι μαζί με τον Καραγκιόζη και τους Καλικάντζαρους πρόσφεραν απλόχερα στιγμές ξεγνοιασιάς και αισιοδοξίας χαμόγελα.

Οι παιδικές φωνές και τα χαμόγελα γέμισαν ολόκληρο το Περιστέρι κι έκαναν αυτό το τριήμερο αξέχαστο για όλους.

Ακριβώς όπως είχε υποσχεθεί ο Δήμος Περιστερίου, έγινε ΧΑΜΟΣ! Μετά από απαίτηση των γονέων, αλλά κυρίως των παιδιών, υπόσχεται πως πολύ σύντομα, το μεγάλο πάρτι θα επαναληφθεί.