ΝΕΑ

29/03/2016
Δωρεάν αγγειολογικές εξετάσεις για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες
Στο πλαίσιο των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Περιστερίου, ξεκινά μια ακόμη κοινωνική δράση στην υγεία για τους άπορους, άνεργους, ανασφάλιστους και ανήμπορους πολίτες. 
Συνέντευξη Τύπου στις 22 Μαρτίου 2016 στο Δημαρχείο, παραχώρησαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Υγείας Γιώργος Μπεκιάρης, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ξένη Κορόγιαννη και ο Περιστεριώτης Αγγειοχειρουργός Φώτης Μαρκάτης, ο οποίος θα προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές τους υπηρεσίες. 
Οι πολίτες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να προβούν δωρεάν σε Triplex καρωτίδων για καρωτιδιακή νόσο, Triplex κοιλιακής αορτής για ανευρισματική νόσο και Triplex κάτω άκρων για διάγνωση διαβητικού ποδιού.
Ο κ. Μαρκάτης αρκέστηκε να τονίσει ότι: "Με μεγάλη χαρά συμμετέχω στις σημαντικές κοινωνικές δράσεις του Δήμου Περιστερίου και στην προσπάθεια του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, προκειμένου να σταθούμε δίπλα και να καλύψουμε ανάγκες συμπολιτών μας. Όλοι μας μέσω της κοινωνικής προσφοράς μπορούμε να βοηθήσουμε". 
Τόσο ο κ. Μπεκιάρης, όσο και η κα. Κορόγιαννη επεσήμαναν ότι οι ευαισθησία των ιατρών της πόλης μας είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδη και εθελοντικά προσφέρουν υπηρεσίες υγείας σε όσους πολίτες πραγματικά έχουν ανάγκη.  
Οι δικαιούχοι θα προγραμματίζουν τα ραντεβού τους μέσω του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Περιστερίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:00, στα τηλέφωνα 210-5701562 και 210-5701671.