ΝΕΑ

24/03/2016
Ο Δήμος Περιστερίου στον εορτασμό της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη
Στις τριήμερες επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 17ης Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη, πήρε μέρος τιμητικά ο Δήμος Περιστερίου, μετά από επίσημη πρόσκληση του Δήμου Ανατολικής Μάνης. 
Τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι στο μνημείο των Μανιατών πεσόντων στην πλατεία "Αθανάτων".
Τις καλύτερες εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα των χιλιάδων επισκεπτών απέσπασε το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Περιστερίου, που συμμετείχε στις εκδηλώσεις υπό την καθοδήγηση της Χοροδιδασκάλας Αναστασίας Ντούρου.
Μάλιστα, για την εξαιρετική της παρουσία με τα λαμπρά χορευτικά, που διεύρυναν τον χαρακτήρα της επετείου με τις ιδιαίτερες πολιτιστικές παραδόσεις, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος απένειμε τιμητική πλακέτα στη Δημοτική Σύμβουλο Περιστερίου και Μέλος του Χορευτικού Τμήματος Κατερίνα Τσερούλα.  
Στην αντιπροσωπία του Δήμου Περιστερίου, συμμετείχε και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος της ΔΕΠΑΔΠ Σάββας Αβραμίδης. 
Εκτός του Δήμου Περιστερίου, στις επετειακές εκδηλώσεις πήραν μέρος πολυμελείς αντιπροσωπείες από την Ασή Γωνιά Κρήτης, την Κέρκυρα, τα Χανιά, το Μεσολόγγι, την Άρτα και την Πάτρα.