ΝΕΑ

22/01/2016
Προσφορά αγάπης από τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία»
Μαθητές από τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» συγκέντρωσαν τρόφιμα και ρούχα τα οποία παρέδωσαν την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.
Τα παιδιά συνοδεύονταν από τον καθηγητή τους Νικόλαο Λαζαρακόπουλο και τα ίδια βοήθησαν στη μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης από το σχολικό τους λεωφορείο στο χώρο του Παντοπωλείου.
Κατά την παράδοση, η Δημοτική Σύμβουλος και  Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη ευχαρίστησε τους μαθητές για την προσφορά τους. 
«Είναι μεγάλη βοήθεια για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες η πράξη σας. Από το σχολείο παίρνουμε τη γνώση για το μέλλον, αλλά μέσα από τις οικογένειές μας μαθαίνουμε πώς να αγαπάμε και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μας», τόνισε η κα Κορόγιαννη.
Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης έγινε κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου bazaar των εκπαιδευτηρίων, που όχι μόνο πέρασαν καλά, αλλά σκέφτηκαν από ψυχής τους συνανθρώπους τους.