ΝΕΑ

04/01/2016
Εποικοδομητική σύσκεψη Ρένας Δούρου και Ανδρέα Παχατουρίδη
Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2015, στην Περιφέρεια Αττικής, ανάμεσα στον Δήμαρχο Περιστερίου και Πρόεδρο των Δήμων της Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) Ανδρέα Παχατουρίδη και την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.
Ο κ. Παχατουρίδης και η κα Δούρου εξέτασαν την πορεία των έργων, που έχουν δρομολογηθεί για τον Δήμο Περιστερίου και ολόκληρη τη Δυτική Αθήνα, που αφορούν κυρίως στην ανάπτυξη της περιοχής και στην καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Η συζήτηση ήταν σε άριστο κλίμα με την Περιφερειάρχη να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη υποδομών και γενικότερα τη θωράκιση της Δυτικής Αθήνας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. 
Για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει "συναντίληψη" για περαιτέρω κοινή δράση σε όλα τα επίπεδα, μεταξύ της Περιφέρειας, του Δήμου Περιστερίου και του ΑΣΔΑ. 
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης.