ΝΕΑ

18/12/2015
Παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Περιστερίου
Οι μαθητές του 2ου  Γυμνασίου Περιστερίου συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης για όλους αυτούς τους πολίτες, που πραγματικά έχουν ανάγκη!!!
Τα τρόφιμα παρέλαβαν στις 16 Δεκεμβρίου 2015, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος και η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Πολυξένη Κορόγιαννη.
Η κα. Κορόγιαννη ευχαρίστησε τα μαθητές και τους καθηγητές για την πρωτοβουλία τους και επισήμανε «Τέτοιες ενέργειες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικές και δείχνουν την ευαισθησία των νέων της πόλης μας». 
Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδωράκος τόνισε πως το 2ο Γυμνάσιο είναι πρότυπο σχολείο για την πόλη μας. Συνεχάρη τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα καθώς και τη διεύθυνση και τους καθηγητές του σχολείου που στήριξαν την πρωτοβουλία τους.
Η συλλογή τροφίμων από τους μαθητές του Γυμνασίου έγινε στα πλαίσια  προγράμματος, που υλοποιήθηκε σχετικά με τις δράσεις που αναλαμβάνουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να ανακουφίσουν τις οικονομικά ευπαθείς ομάδες.